• CKL Stockholm Läderbutiken Väskor & matchande hundhalsband
Payment with Klarna Payment with Swish
Svensk Design/ Svensk Tillverkning/ Väskmakare

OM OSS

Välkommen till CKL Stockholm Läderbutiken

Din destination för exklusiva och handgjorda läderprodukter av högsta kvalitet. Grundat av Carina, en passionerad läderhantverkare och designer. Vi har en verkstad belägen i vackra Tyresö, Stockholm, Sverige där vi har vår egen produktion.

Vår Filosofi 

Vi tror på genuint hantverk och hållbarhet. Våra produkter skapas med omsorg, precision och en outtröttlig uppmärksamhet på detaljer. Varje stycke är ett uttryck för passion, designat för att åldras vackert över tid. 

Vårt Sortiment 

Hos oss hittar du ett brett sortiment av väskor, armband, hundkoppel och andra lädervaror. Vi specialiserar oss även på skräddarsydda läderprodukter för både företag och privatpersoner, och erbjuder möjlighet för egen design och tryck.

Hållbarhet 

Hållbarhet är viktigt för oss. Vi väljer våra material med största omsorg, och strävar efter att producera produkter som inte bara är vackra, men som också varar en livstid. 

Framtidsvision 

Vi har en stark vision om att bli ett varumärke som människor inte bara känner till, utan också älskar. 

Vi ser fram emot att få dela vår passion och hantverkskunskap med dig. Vill du också använda närproducerade hållbara produkter tillverkade av restprodukter från livsmedelsindustrin.  

Välkommen att utforska vår webbshop och bli en del av CKL Stockholm Läderbutiken med dina produkter som du stolt kan visa upp genom att skicka bilder till oss eller tagga oss med #cklstockholm @laderbutiken, du kanske har din egen design eller är med och påverkar utvecklingen av våra produkter.