• CKL Stockholm Läderbutiken Väskor & matchande hundhalsband
Payment with Klarna Payment with Swish
Svensk Design/ Svensk Tillverkning/ Väskmakare

Beställ lädervaror efter egna önskemål

Välkommen till CKL Stockholm Läderbutiken - Skräddarsydda Lädervaror

Skapa din unika lädervara med oss

På CKL Stockholm Läderbutiken erbjuder vi en exklusiv tjänst där du kan skapa personliga och skräddarsydda läderprodukter. Från eleganta väskor till hundkoppel, ljusstakar och mycket annat, vi skapar varje artikel med omsorg och precision.

Hur Beställer Du?

 1. Berätta Din Idé: Skicka ett mail till [email protected] med din idé. Inkludera detaljer som mått, användningsområde, önskad färg på lädret, och specifika önskemål för metalldelar som spännen eller ringar och dylikt. Finns en lista längre ner som du kan följa så långt du kan när du skapar ett din förfrågan på lädervara. Är du osäker? Ring oss på 0793502930 för en personlig konsultation. Når du oss inte direkt så återkommer vi så snart vi har möjlighet.

 2. Skiss och Budget: En enkel skiss eller en beskrivning hjälper oss förstå din vision. Glöm inte att nämna din budget!

 3. Prisuppskattning och Betalning: Vi återkommer med en kostnadsuppskattning. När du godkänt pris, för beställningar upp till 2000 kr krävs full betalning i förväg. För högre belopp betalas halva summan i förskott. Resterande summa betalas vid upphämtning i Tyresö eller innan vi skickar varan via post (fraktkostnad ca 80 kr tillkommer).

Vårt Hantverk och Prissättning

Alla våra läderprodukter är handgjorda i vår verkstad i Tyresö. Vi använder endast högkvalitativt läder för att säkerställa hållbarhet och stil.

 • Väskor: Priset för en anpassad väska börjar på ca 3000 kr, exklusive material. Komplexiteten i designen kan påverkar priset.
 • Små Lädervaror: Priset för mindre föremål som nyckelring, armband och andra likvärdiga varor börjar på ca 300 kr.

Observera att vi inte arbetar med tyg. Alla foder och ytterligare detaljer är i äkta läder eller skinn för att matcha kvaliteten på dina önskemål.


Här är en föreslagen lista över detaljer som du bör inkludera i ditt mejl:

 1. Produkttyp: Specificera vilken typ av läderprodukt du önskar (t.ex. väska, armband, hundkoppel, etc.).

 2. Användningsområde: Beskriv kort vad produkten kommer att användas till.

 3. Design och Mått: Ge en beskrivning av den önskade designen. Inkludera mått och form, om möjligt.

 4. Material och Färg: Ange önskad färg på lädret och om du har några specifika önskemål gällande lädrets kvalitet eller textur.

 5. Metalldelar: Specificera typen av metalldelar (spänne, ring, D-ring, etc.), deras placering på produkten, samt önskad färg på dessa.

 6. Budget: Ange din budget för projektet. Detta hjälper oss att ge dig den bästa möjliga lösningen inom dina ekonomiska ramar.

 7. Kontaktuppgifter: Uppge ditt namn, telefonnummer och eventuella andra kontaktuppgifter där vi kan nå dig för uppföljningsfrågor.

 8. Skiss eller Referensbilder: Om du har en skiss eller bilder som illustrerar din idé, bifoga dessa i mailet för en tydligare förståelse av din vision.

 9. Övriga Önskemål: Ange eventuella övriga önskemål eller specifika detaljer som är viktiga för din beställning.

 10. Föredragen Kommunikationssätt: Låt oss veta om du föredrar kommunikation via e-post eller telefon för uppföljning.


Välkommen att skapa ditt drömprojekt med oss på CKL Stockholm Läderbutiken!